Update coronavirus vs. dansschool

Beste lieve dansers en ouders,
CORONAVIRUS VS. DANSSCHOOL UPDATE:

Ik begin met te zeggen dat ik jullie allemaal mis
En wat zou het leuk zijn als jullie ook iets van jullie lieten horen naar ons….middels je dansfilmpje of gewoon een boodschap van hallo hoe is het met ons is het goed bla bla bla ….

Bijzondere weken zijn het en ik heb veel lesjes al online gezet en hoop ook dat jullie er goed mee uit de voeten kunnen
Ook onze webmasters zijn hard bezig geweest met een website chapeau

MAAR helaas zitten we nog langer in deze misère….tot 28 april wel te verstaan …21 april word er opnieuw geëvalueerd en besloten dus ja wat gaan we dan nu doen.

Veel mensen hebben al steun betuigd door aan te geven dat het abonnement door mag lopen…. Heel veel dank en liefde hiervoor! Serieus dat raakt mij, neemt niet weg dat het ieder zijn vrije keuze is of ze dit wel of niet doen; ik heb voor ieder zijn idee- of standpunt begrip. We zitten er allemaal in hetzelfde schuitje en moeten het met elkaar doen

Bekijk de onderstaande video en lees daarna de mail verder door
Bekijk hier onderstaande link goed en lees daarna de mail voor verdere informatie !

*gesloten tot 28 April
*21 April weten we weer meer
*plan 1 blijft van kracht
*plan 2 gaat in werking wil je dat niet mail mij dan voor a.s zondag avond.
(automatische abonnement pauze)
*plan 3 gebruik van online danslessen

PLAN 1: BLIJFT VAN KRACHT TOT 28 APRIL
1) De zumba-groepen zullen wij voorzien van filmpjes via een link op youtube om de dansen alvast aan te kunnen leren en een kort half uur work-out om in shape te kunnen blijven.
2) De reguliere Kidswing / streetdance en Hip-Hop groepen zullen via een verborgen link een leuk stuk choreo op de mail of app krijgen.
3) Stijldansen/G-Klasse en of Salsa groepen zullen ook via de social media en of app kanalen leuke technische opdrachten krijgen om tijdens deze lock down toch het beste ervan te kunnen maken.
4) Verder zullen alle paren die privélessen geboekt hebben staan op persoonlijke basis worden benaderd in de komende dagen om te bekijken hoe we deze gaan invullen en of verplaatsen .
5) De bovenstaande optie gelden ook voor de locatie Dirksland, daarnaast kunnen we vertellen dat de lessen die we nu missen tot 6 april we zullen inhalen na de medal test dansen van 15 mei a.s. , die voor als nog blijft staan, data voor deze inhaal lessen worden via het SVIK gecommuniceerd evenals de video’s.

ALGEMEEN!
Wij zullen de komende tijd ook gebruiken om achterstallige of juiste vernieuwende werkzaamheden aan de school uit te voeren ,geen les betekend niet geen werk aan de winkel of school in dit geval!
Iedereen kan en mag zijn of haar gemiste lessen inhalen zoals dat altijd al volgens ons huidige lessysteem kon (uiteraard zullen wij de 2 maanden van inhalen) na gemiste datum nog veel soepeler benaderen als anders , de goede service die u van ons gewend bent.
De incasso van April zal worden geïncasseerd op een zo laat mogelijk tijdstip tegen de deadline aan van of we weer open mogen ja of nee … word de lock-down verlengd dan zie bij PLAN 2 de vervolg stappen.

Je abonnement pauzeren voor de maand april mag ,wel nog altijd op eigen initiatief via de bekende weg , info@dansschoolbrouwersgast.nl

Voor overige vragen en of contact bel of app met 06-36180981  Let op we zijn wel dicht maar zitten niet stil !

PLAN 2: SLUITING VOOR LANGERE TIJD
1) Bovenstaand PLAN 1 blijft van kracht op de punten 1 t/m 4. Punt 5 word later bepaald en aangegeven door het SVIK bestuur.

ALGEMEEN !
CONTRIBUTIE: voor de maand April zal automatisch worden gepauzeerd voor de rest van de Lock Down periode voor alle cursisten. Wil je de dansschool financieel steunen en toch gewoon je abonnement door laten lopen / of gewoon een gedeelte betalen als steunen en voor de leuke online danslessen bijvoorbeeld……en dan later je gemiste lessen inhalen dan komen we daar wel uit en hoef je ons alleen te mailen dat je wil door betalen of een bedrag dat je wilt door betalen …mail je ons niet (voor a.s. zondagavond) dan staat je abonnement automatisch stil !
Wij doen er alles aan om dingen op te vangen, te vervangen en oplossingen te bedenken die binnen ons vermogen liggen en daarmee in ieder geval een groot deel van uw les gevoel te compenseren. We hebben voornamelijk met overmacht te maken en doen ons uiterste best alles in goede banen te leiden. Wij hopen op ieders begrip voor deze situatie. Zodra wij een update hebben zullen we iedereen inlichten per mail en op Facebook

PLAN 3: SLUITING VOOR LANGERE TIJD
Wil je gebruiken maken van de danszaal om te oefenen dan kan dat

Wil je gebruik maken van online priveles / advies voor je oefeningen thuis dan kan dat

Voor deze zaken dien je persoonlijk contact met mij op te nemen en ik zal je opties geven van waar en wanneer en of in het schema inplannen.

Met vrolijke dansgroet Patrick en TEAM Brouwers Gast !!!

Bezoek rustig onze website

https://www.dansschoolbrouwersgast.nl/

En of nieuws pagina https://dansschoolbrouwersgast.nl/actueel/ (daar ben je nu 😉

Dancin OnLine! https://dansschoolbrouwersgast.nl/dancing-online/

Vul daarna het onderstaande wachtwoord in (hoofdletter gevoelig)
G************0

Of onze socialmedia https://www.facebook.com/brouwersgast/

Mijn sociale media https://www.facebook.com/patrick.lagas/

Het mag duidelijk zijn dat de geluiden neigen naar een verlengde sluiting tot de meivakantie
Als dat (helaas) zo is blijven we u met danslessen online vermaken 🥰🥰🥰
Ook zal ik morgen duidelijkheid geven over de abonnementen, voor zover dat niet al duidelijk was.

Eén ding weet ik wel zeker: ik zal hard aan de bak moeten om deze crisis goed te doorstaan want financieel is dit uiteraard wel een aderlating voor ons.
En dat geeft niet dat hoort erbij, maar als u met zijn allen nou ondertussen mensen weet te enthousiasmeren voor de dansles na de crisis gewoon iets leuks om de tijd die we opgesloten zaten met elkaar in vrijheid en gezelligheid door te brengen d.m.v. een dansles, als u dat kunt doen voor mij en ons als dansschool promoten en aanprijzen dan draagt u een mooi steentje bij in het herstel straks van de dansschool.

Deze tweede week van de online danslessen hebben we vooral veel herhaling choreo’s voor jullie in de aanbieding. Tegelijk zeg ik het is best leuk om andere niveaus ook te bekijken en daarvan te leren … ik maak ook vele verwijzingen naar andere niveaus, level en video’s in week 1 en/of 2.

Daarnaast vraag ik jullie stuur jullie leuke oefenvideo’s op naar mij, via de mail, wetransfer, whatsapp , instagram , messenger of facebook….
Dan kan ik jullie nog helpen en begeleiden met aanwijzingen of tips, tevens wil ik al het materiaal verzamelen en later in één grote complicatie …. he nee poep ik bedoel compilatie video voor ons allemaal om op terug te kijken als deze hele crisis achter de rug is …uiteraard blijft deze video verborgen achter de knop en zal alleen toegankelijk zijn voor onze leden, zodat we later nog is kunnen terug kijken op een hele rare bijzondere en enerverende periode en dat zeggen wat een mooie leerzame niet leuke maar wat hebben we wel gelachen tijd was dat he ….. 2020 een jaar om weer nooit te vergeten.

Middels deze video’s en online lessen willen we jullie enigszins betrokken houden bij de dansschool in deze bijzondere moeilijke periode voor ons allemaal. Allemaal hebben we te maken met deze crisis in welke vorm dank ook. Wij wensen jullie dan vooral ook veel wijsheid kracht en gezondheid toe in de komende tijd en hopelijk werken deze online lesjes een beetje mee in de vrolijke kijk op het leven.

Stay Safe & Stay Strong
With Love, Patrick & Crew