Update corona: Vraag en antwoord!

Lieve dansers en leden ….

Hier even iets van ons aan jullie

Dan het volgende: dank voor jullie mailtjes en steun.

Dit is hoe de situatie nu is en waar men wel of geen recht op heeft
Heb je vragen,welke dan ook a.u.b. app bel of mail mij en dan kan ik je helpen. Wat je niet vraagt kun je ook niet weten.

Het is voor ons allen een bijzondere situatie en ook ik weet niet of ik alles momenteel goed doe of op de juiste manier voldoe aan jullie wensen en behoefte. Ik (lees wij) doen ons best om er zo goed mogelijk voor jullie te zijn. Dank jullie wel!

Even een korte opsomming :

  • 1. De lessen die iedereen in maart heeft betaald maar niet heeft gekregen kunnen worden ingehaald zodra we weer mogen opstarten (normale inhaaltijd is 2 maanden na gemiste les nu is hij onbeperkt ook al kom je na een half jaar je les nog inhalen) de meeste mensen mogen 2 a 3 lessen inhalen daar kijken we niet zo nauw naar.
  • 2. Als men het abonnement heeft laten door lopen voor de maand april en de eventuele maand(en) erna dan kan en mag je priveles(sen) met mij afspreken naar gelang je abonnementvorm is

Voorbeeld: betaal je 36 euro per maand dan heb je recht op ongeveer 45 min priveles als paar (2×36) is dit dan 1,5 uur in totaal ongeveer.

Heb je al priveles in je abonnement dan behoud je die en mag je die in de maand april ook met mij afspreken.

Neem hiervoor telefonisch contact met mij op of via de app op 0636180981

  • 3. Heb je niet gereageerd op eerdere mails over het door laten lopen van je abonnement – wat je goed recht is – dan staat je abonnement automatisch op pauze. Hiervoor word wel een fictief bedrag van 1 euro van je rekening geïncasseerd om je lidmaatschap te continueren. Uiteraard heb je dan en verlies je hiermee dan ook het recht op inhalen of op een priveles gedurende deze periode. De inhaallessen van maart blijven uiteraard wel actief.
  • 4. Leden van het SVIK krijgen uiteraard via het SVIK bericht over de situatie en mogelijkheden.

Verder verwijs ik, Patrick, naar de mail die ik jullie allen heb gestuurd.

Dank voor jullie aandacht, medeleven en begrip.

Blijf gezond blijf veilig

Met Vrolijke Dansgroet,

Patrick Lagas