Patrick Lagas – uw dansleraar

Ik ben Patrick Lagas, uw dansleraar.
Samen met mijn team staan ik voor u klaar om u het plezier te laten beleven, de pasjes te leren en u te laten ervaren hoe leuk en gezellig dansen kan zijn.
Daarbij krijg ik waardevolle hulp van mijn vrijwilligers die zowel binnen als buiten de school de helpende hand uitsteken.

Ik ben zelf voormalig meervoudig Nederlands Kampioen geweest als amateur en heb de laatste jaren zowel nationaal als internationaal Nederland vertegenwoordigd op meerdere grote wedstrijden als VBD Professional. Tevens ben ik bevoegd om te jureren zowel in binnen- als in buitenland (FDO, IDTA, WDSF opgeleid).

Naast het feit dat ik eigenaar van Party Centrum Brouwers Gast en tevens dansleraar ben, was ik vroeger beroepskok. Ik heb jarenlange ervaring als kok bij meerdere grote en luxe restaurants in Nederland en ben ervaren met het maken van buffetten voor feesten en partijen tot ca. 1000 personen. Ik was tijdens mijn hoogtijdagen één van de vijf chefkoks van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.
Ik hoop u als nieuwe cursist of als danser binnenkort eens te kunnen ontmoeten, op een cursus of tijdens een dans- of feestavond in dansschool/partycentrum Brouwers Gast.

Sanne Beens

Mijn naam is Sanne Beens. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen met dansen en assisteer alweer een paar jaar in verschillende clublessen. Buiten het dansen werk ik op het moment in de schoonmaak, maar ondanks dat ik nu werk staat er wel op de planning om te starten met de opleiding PABO.

Mario Egthuijsen

Ik ben Mario en woon in Hoogerheide. Ik ben regelmatig in de dansschool te vinden voor techniek- of privelessen en mijn trainingen. Naast ballroomdansen op wedstrijdniveau (hoofdklasse), beheer en ontwerp ik mede de website van de dansschool. Verder maak ik foto’s en filmpjes binnen de dansschool en op wedstrijden en draai ik als DJ wel eens vrije dansavonden of een thema-avond en soms ook een feestavond in ons partycentrum én op wedstrijden!
Behalve dit allemaal, maak ik graag radioprogramma’s zoals mijn wekelijkse theaterprogramma Spotlight (te beluisteren op vrijdagen tussen 1900 en 2100 uur bij Zuidwest FM).

 

Sergei Zwaak

Hi! Ik heb 13 jaar mogen genieten van stijldansen, waarvan 9 jaar bij Dansschool Brouwersgast. Dankzij Patrick, hebben mijn danspartner en ik mooie resultaten kunnen behalen in de competitieve wereld van stijldansen. Naast het dansen hou ik van motorrijden, reizen en ik geniet van een spannende film in de bioscoop. Van beroep ben ik  Visual designer en Marketeer. Daarom help ik Patrick met visuele- en online uitingen voor zijn dansschool. Ik hou mij bezig met het ontwerpen en bijhouden van de huisstijl, handels-en-reclamedrukwerk, social en online media zoals deze website.

Yvonne Dil

Mijn liefde voor dansen is al vroeg begonnen. Als klein meisje ging ik al mee naar de ballroomwedstrijden van mijn zus. Fantastisch vond ik dat, zeker wanneer er koppels dansten in van die grote jurken met veren. Na eerst veel andere sporten beoefend te hebben ben ik begonnen met Jazzballet toen ik een jaar of 12 was. Zo’n 7-8 jaar geleden kwam ik in aanraking met Salsa, ik ben hiermee begonnen bij dansschool Salsaventura in Rotterdam. Verder heb ik ook lessen Bachata en Kizomba gevolgd bij diverse dansscholen in Rotterdam en Den Haag. In 2015 ben ik gaan dansen in een Salsa showgroep (Disfrutando) en uiteindelijk met mijn toenmalige partner lessen Salsa gaan geven, gaan assisteren bij Bachata lessen en onder de naam DON&IVY Kizomba workshops verzorgd en een flashmob georganiseerd ter nagedachtenis aan 9-11.

In 2018 heb ik deelgenomen aan een Dancewalk, een initiatief en modeshow voor dansbare kleding met Ramsley als mijn danspartner. Dit klikte supergoed en sindsdien geven wij ook met veel plezier samen lessen, een mix aan van Salsa, Bachata en Kizomba, bij dansschool Brouwersgast. Naast danser ben ik ook nog enthousiast zangeres, speel ik sinds kort ukelele en ben ik altijd in voor een spelletjesavond, bioscoopbezoekje en gezellige etentjes of uitjes. Mijn fulltime baan speelt zich af in Schiedam, waar ik werk als verpleegkundig specialist op een oncologiecentrum.

Een bezig bijtje dus die jullie allemaal graag verwelkomt op onze lesavond!

Ramsley Alexander

Ramsley is een jonge man geboren op 8 december 1992 te Curacao. Hij is daar goed opgevoed door zijn moeder en oma. En net als alle andere kinderen is hij naar een basisschool geweest, maar ook een padvinderij. Daar heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen en heeft veel geleerd. Hij was zelf uitgekozen samen met zeven andere padvinders uit de duizenden-plus mede padvinders om voor Curacao uit te komen in een danscontest show in Graneda. Het was een cultuurdans waarbij je met lint dans en was heel mooi om te zien.Dit was ook het begin dat men credit gaf voor zijn natuur talent.Helaas heeft hij niks meer gedaan met zijn talent en heeft alleen maar gefocused op zijn school en studie.Hij was de beste van zijn school in de 8ste groep van basisschool en is naar een HAVO gestuurd en later naar VWO met het profiel natuur en techniek heeft hij zijn middelbare school mooi afgerond en is naar Nederland verhuisd om verder te gaan studeren.Toen hij zestien jaar oud was is hij wel weer begonnen met dansen puur door een goede vriendin van hem. En ze zijn samen begonnen met stijldansen in Curacao. En hebben zelf aan kleine wedstrijdtes meegedaan en drie keer eerste plek gewonnen.In Nederland is Ramsley natuurlijk weer begonnen met dansen en is zelf gevraagd om met wedstrijden te beginnen op nationale niveau. Hij is in Debutanten 4 klasse begonnen en dat was in die tijd de laagste klasse. Maar hij heeft samen met zijn danspartner van toen een mooie prestatie en inzet getoond waardoor ze met veel gemak naar hogere klassen werden gepromoveerd binnen record tijd.Naast wedstrijd dansen is Ramsley ook begonnen met stijldans les geven op Erasmus Universiteit aan studenten die graag willen dansen. Dit was ook een goed begin aan zijn dansdocent carrière. Hij gaf salsa en bachata lessen voor Safari dansschool. En nu geeft hij salsa en bachata lessen bij Latin bootcamp, Danschool Brouwer Gast en Erasmus Universiteit.Nu is Dansen een levensstijl voor Ramsley en Hij wil het plezier en genot die hij krijgt met dansen samen delen met zijn naasten.

Benthe Goosens

Hallo allemaal, ik ben dus Benthe Goossens. Ik ben 19 jaar oud en woon in Steenbergen. Ik ben een student in Rotterdam op de opleiding specialist mode en maatkleding en zit in mijn 2e jaar. Ik ben begonnen met dansen bij Patrick toen ik op de middelbare school zat. Inmiddels ben ik al 7 jaar met liefde en plezier hier aan het dansen. In het begin van het huidige schooljaar ben ik gevraagd om mee te helpen op de maandagavond met het assisteren van de G klasse. Tot op een aantal weken geleden hielp ik voornamelijk bij de G klasse maar nu is mij gevraagd op te komen helpen assisteren met stijldanslessen op diverse niveaus, iets waar ik gelijk met een grote glimlach ja op zei.

Ik hoop dat ik jullie nu een beetje heb kunnen laten zien wie ik ben. En misschien dans ik binnenkort nog wel een dansje met jou.

Liefst Benthe.

Kayleigh Dorrepaal

Hallo allemaal! Ik ben kayleigh dorrepaal, 25 jaar oud en kom uit steenbergen. Tijdens de clublessen van Patrick ben ik enthousiast geraakt over het wedstrijd dansen. Dit heb ik dan ook zowel in latin en ballroom kunnen doen op wedstrijdniveau. Naast het dansen ben ik anesthesie medewerker van beroep en vind het dan ook hartstikke fijn om na het werk op de dansschool de gezelligheid op te zoeken. Misschien zie ik je daar!