Patrick Lagas – uw dansleraar

Ik ben Patrick Lagas, uw dansleraar.
Samen met mijn team staan ik voor u klaar om u het plezier te laten beleven, de pasjes te leren en u te laten ervaren hoe leuk en gezellig dansen kan zijn.
Daarbij krijg ik waardevolle hulp van mijn vrijwilligers die zowel binnen als buiten de school de helpende hand uitsteken.

Ik ben zelf voormalig meervoudig Nederlands Kampioen geweest als amateur en heb de laatste jaren zowel nationaal als internationaal Nederland vertegenwoordigd op meerdere grote wedstrijden als VBD Professional. Tevens ben ik bevoegd om te jureren zowel in binnen- als in buitenland (FDO, IDTA, WDSF opgeleid).

Naast het feit dat ik eigenaar van Party Centrum Brouwers Gast en tevens dansleraar ben, was ik vroeger beroepskok. Ik heb jarenlange ervaring als kok bij meerdere grote en luxe restaurants in Nederland en ben ervaren met het maken van buffetten voor feesten en partijen tot ca. 1000 personen. Ik was tijdens mijn hoogtijdagen één van de vijf chefkoks van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.
Ik hoop u als nieuwe cursist of als danser binnenkort eens te kunnen ontmoeten, op een cursus of tijdens een dans- of feestavond in dansschool/partycentrum Brouwers Gast.

Benthe Goosens

Hallo allemaal, ik ben dus Benthe Goossens. Ik ben 19 jaar oud en woon in Steenbergen. Ik ben een student in Rotterdam op de opleiding specialist mode en maatkleding en zit in mijn 2e jaar. Ik ben begonnen met dansen bij Patrick toen ik op de middelbare school zat. Inmiddels ben ik al 7 jaar met liefde en plezier hier aan het dansen. In het begin van het huidige schooljaar ben ik gevraagd om mee te helpen op de maandagavond met het assisteren van de G klasse. Tot op een aantal weken geleden hielp ik voornamelijk bij de G klasse maar nu is mij gevraagd op te komen helpen assisteren met stijldanslessen op diverse niveaus, iets waar ik gelijk met een grote glimlach ja op zei.

Ik hoop dat ik jullie nu een beetje heb kunnen laten zien wie ik ben. En misschien dans ik binnenkort nog wel een dansje met jou.

Liefst Benthe.

Kayleigh Dorrepaal

Hallo allemaal! Ik ben kayleigh dorrepaal, 25 jaar oud en kom uit steenbergen. Tijdens de clublessen van Patrick ben ik enthousiast geraakt over het wedstrijd dansen. Dit heb ik dan ook zowel in latin en ballroom kunnen doen op wedstrijdniveau. Naast het dansen ben ik anesthesie medewerker van beroep en vind het dan ook hartstikke fijn om na het werk op de dansschool de gezelligheid op te zoeken. Misschien zie ik je daar!

Sanne Beens

Mijn naam is Sanne Beens. Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen met dansen en assisteer alweer een paar jaar in verschillende clublessen. Buiten het dansen werk ik op het moment in de schoonmaak, maar ondanks dat ik nu werk staat er wel op de planning om te starten met de opleiding PABO.

Danicia Colin

Hey hey! Ik ben Danicia Colin. Een nieuwe assistente van Patrick, Sommige van jullie kennen mij al wat langer.

Aangezien ik zelf ook clublessen volg en vroeger ook aan wedstrijden mee heb gedaan. Ik begon op mijn 12de met stijldansen bij Patrick, Maar ik stopte op mijn 15e omdat ik mijn andere passie achterna ging. Kunstrolschaatsen. Daar heb ik hele mooie binnen en buitenlandse titels behaald. Ik rolschaats nu helaas geen wedstrijden meer. Ik geef nu wel jong talentjes les.

Ik werk als gastvrouw bij een horecabedrijf in bergen op zoom en ik ben zelf ook masseuse en schoonheidsspecialiste.

Daarnaast sta ik (bijna) elke dag in de sportschool. Dit doe ik al 4 jaar met liefde en plezier. Sporten zit in mijn bloed en ik kan nooit stil zitten. Daarom ben ik 3 jaar geleden weer opnieuw begonnen bij brouwersgast, aankomend jaar zal ik Patrick gaan assisteren met alle liefde en plezier. Ik hoop jullie snel allemaal te ontmoeten en misschien dat we een dansje kunnen wagen!

Mario Egthuijsen

Ik ben Mario en woon in Hoogerheide. Ik ben regelmatig in de dansschool te vinden voor techniek- of privelessen en mijn trainingen. Naast ballroomdansen op wedstrijdniveau (hoofdklasse), beheer en ontwerp ik mede de website van de dansschool. Verder maak ik foto’s en filmpjes binnen de dansschool en op wedstrijden en draai ik als DJ wel eens vrije dansavonden of een thema-avond en soms ook een feestavond in ons partycentrum én op wedstrijden!
Behalve dit allemaal, maak ik graag radioprogramma’s zoals mijn wekelijkse theaterprogramma Spotlight (te beluisteren op vrijdagen tussen 1900 en 2100 uur bij Zuidwest FM).

 

Sergei Zwaak

Hi! Ik heb 13 jaar mogen genieten van stijldansen, waarvan 9 jaar bij Dansschool Brouwersgast. Dankzij Patrick, hebben mijn danspartner en ik mooie resultaten kunnen behalen in de competitieve wereld van stijldansen. Naast het dansen hou ik van motorrijden, reizen en ik geniet van een spannende film in de bioscoop. Van beroep ben ik  Visual designer en Marketeer. Daarom help ik Patrick met visuele- en online uitingen voor zijn dansschool. Ik hou mij bezig met het ontwerpen en bijhouden van de huisstijl, handels-en-reclamedrukwerk, social en online media zoals deze website.