Nog even geduld a.u.b.

Lieve mensen,

Helaas is de persconferentie van morgen uitgesteld naar een minimale week later.  Dat was wel te verwachten want ze hebben elke keer 2 weken nodig om de effecten van maatregelen en of versoepelingen te kunnen zien.

Dus maar goed we hebben perspectief en ik kijk er enorm naar uit jullie steeds vaker en sneller te mogen begroeten… het weer zit steeds redelijk goed mee dus ja waarom zou je niet een keertje buiten komen dansen…dus hup klim in die app en maak een afspraak.

Tot die tijd fantastisch hoe jullie het volhouden en doen en ons steunen en hopelijk ook meer naasten naast jullie steunen.
Veiligheid en gezondheid staat voor op maar na 14 maanden van crisis kunnen wij nog steeds zeggen, dat niemand bij ons in de dansschool besmet is geraakt….

Nu mag u nog even kijken naar Dancing Online week 19 & 20.
En hoop ik u snel gezond en wel te mogen ontvangen.

Wat betreft uren opbouwen deze maand – als u door betaalt –  spaart u 1 uur tot aan 18 mei, mogen we open dan .. jippie.
Blijven we dicht dan spaart u in de rest van de mei maand nog eens een half uur erbij …alle berekeningen op basis van een basic maand abonnement.

Met Vrolijke Dansgroet,

Patrick Lagas