Mondkapjes verplicht!

Lieve leerlingen,

Mondkapjes plicht vanaf 1 december

Vanaf dinsdag 1 december j.l. is de mondkapjesplicht ingegaan. Ook de dansscholen worden toch gezien als publiek toegankelijke binnenruimtes en wij moeten hier ook aan voldoen.

Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een verplichting voor het dragen van een niet-medisch mondkapje in voor publiek toegankelijke binnenruimtes, wanneer zij staan (op een niet aangewezen plek) of lopen. Het mondkapje kan af als mensen aan een tafeltje gaan  zitten. Ze moeten zich dan wel aan de 1,5 meter afstand houden.

Tijdens de beoefening van dans mag het mondkapje worden afgezet en enkel in de ruimte waar de dansles plaatsvindt. Op alle andere momenten in voor publiek toegankelijke binnenruimtes het verplicht het mondkapje te dragen, bijv. als je naar het toilet gaat. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro vanuit de overheid bij controle.

Dit is het officiële statement mensen, of ik of jij hier nu wel mee eens ben of niet doet niet ter zake.

Op persoonlijke noot zeg ik hoe moeilijk begrijpbaar of lastig sommige dingen ook zijn te begrijpen , a.u.b. hou vol en houd u aan de regels en aanwijzingen van mij en mijn geweldige fijne team , in één ding heeft Rutte gelijk: samen kunnen we dit aan!

Met Vrolijke Dansgroet,

Patrick Lagas