Hou vol mensen!

Lieve lieve lieve allemaal,

Dank jullie wel voor al jullie lieve appjes , berichtjes , facebook momentjes e-mails en dergelijke…afgelopen weekend was een waar feestje!!!
Ik kan nu met recht zeggen ik weet waar je huis woont whahahahhaha

Leuk leuk leuk om jullie allemaal even te zien, want mijn god wat is het toch klap na klap na klap die we krijgen
Ik bedoel allemaal hebben we er last van nu ook weer straks zo een avondklok … BIZAR!

Maar goed we houden vol dat zeker!

Dit weekend kunnen jullie weer inloggen op Dancing Online via de website en kan iedereen de nieuwe filmpjes weer bekijken en oefenen.
Dit weekend gaan we in op tips en tricks  oftewel techniek van de vorige video’s.
Want zoals dit weekend me ook heeft geleerd is dat niet iedereen alle filmpjes bekijkt en sommige het wat moeilijk vinden ..anderen kijken weer alles en sommige ook niks….
En weet je alles is goed en alles is prima…. Ik snap het allemaal, toch wel nog een advies, je hoeft niet te oefenen thuis maar als je alleen al kijkt leer je toch ook al en dat scheelt ook weer…

Dan de keer daarna …gaan we wel weer nieuwe choreo opnemen voor iedereen want zoals we weten tot de 9e februari zitten we weer binnen met zijn allen….

Ook gaat volgende week de incasso weer de deur uit … bedankt voor al jullie steun en voor iedereen die alweer heeft gezegd Patje we betalen gewoon door hey.
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe hartverwarmend het is om zo een mooie sterke groep van dansers en liefhebbers te hebben met hart voor mijn zaak.

Hoor ik niks voor a.s. woensdag van jullie dan blijft de incasso zoals hij is …sta je op pauze en wil je weer aan …prima laat maar weten …sta je aan en wil je toch op pauze dan snap ik en begrijp ik dat ook …weet je het niet meer wat je status is of was stuur me maar een berichtje dan komt dat vast wel helemaal goed .
Alle door betalers krijgen over de afgelopen periode tot aan de 9e feb per paar 1 uur extra privéles, ter compensatie,  van ons buiten alle dancing online video’s

Hou vol lieve mensen het komt allemaal goed .

Met Vrolijke Dansgroet,

Patrick Lagas