Groepslessen mogen weer!

Hallo lieve mensen,

Er is weer een corona-update! We mogen weer OPEN en gaan gedeeltelijk terug naar de lockdown maatregelen van voor 4 november.
Dat betekent dus dat groepslessen weer zijn toegestaan vanaf donderdag 19 november voor iedereen. Dit betekent ook dat de vrijdagen weer door Sanne en Dennis worden ingevuld en de zondagen door Corne en Cillia. De donderdagen blijven vooralsnog door Kayleigh en mijzelf gedaan worden.

Alle inhaalprivelessen van de afgelopen twee weken lockdown zijn vanaf morgen dus ook niet meer mogelijk te reserveren, die waren alleen deze twee weken geldig.
Mochten er toch vragen en of onduidelijkheden zijn m.b.t. de lessen of iets dergelijks altijd even bellen mailen of appen (snelste methode).

Wil je extra oefenen buiten je les om boek dan een oefen uurtje (via de app) in overleg , helaas laten we voor uw en onze veiligheid groepsoefenavonden /middagen nog even voor wat het is.

Te allen tijde is het zo dat kleedkamers nog steeds gesloten zijn, iedereen zich aan de eerder genoemde maatregelen (handen wassen , routing w.c. etc) houdt en aanwijzingen van het personeel vrolijk en met veel liefde opvolgt. Ook zij doen hun best !

Het is een lange rit en geen normaal jaar voor niemand niet, het is zwaar ja .. heel zwaar, ook al heb ik meer vrij gehad dan normaal in andere jaren … daarnaast heb ik ook meer gewerkt in de dagen dat we niet vrij waren , ik merk aan mijzelf en ook aan leerlingen om me heen dat we allemaal onze makkelijke en moeilijkere dagen hebben , wees niet bang mensen zeg het elkaar en gun elkaar die extra ruimte en rust die men nodig heeft, toon je liefde en wees behulpzaam ook al is het met een luisterend oor, samen dansen we gewoon vrolijk door !

De horeca (lees Bar) blijft nog dicht helaas , de bekers waren in huis echter we waren (lees ik) was ontevreden over de manier van drukwerk en we hebben de partij in overleg geretourneerd en nieuwe besteld

Dit laat dus nog even op zich wachten!

Bedank voor iedereen zijn/haar steun geduld medeleven en aandacht ik (wij) waarderen het heel erg.

Met Vrolijke Dansgroet,

Patrick Lagas