Coronamaatregelen veranderen

Hallo lieve mensen,

Vanaf zaterdag 25 september veranderen de corona maatregels…
Het belangrijkste is om te weten dat de 1,5 meter afstand regel naast de dansvloer nu ook verdwijnt. Dat wil niet zeggen dat je nu met 100 man weer op een kluitje moet gaan zitten, maar we hoeven ook geen rekening meer te houden met wie waar gaat zitten en op welke afstand van elkaar. Uiteraard als u het wel nog prettig vind moet u dat zeker doen aangeven en dan dient een ieder dit te respecteren….
Tevens kan het wel zo zijn dat het personeel zo nu en dan aangeeft je kan beter even daar of daar gaan zitten omdat we misschien nog niet de tafels tussen door hebben schoongemaakt. Over sanitisen kunnen we heel duidelijk zijn blijft dat bij binnenkomt / vertrek gewoon nog even doen. Ook toilet bezoek kan weer als normaal worden beschouwd, dus niet meer 1 tegelijk, maar aan de andere kant met 10 vrouwen en of mannen het toilet op was nooit geen succes. Hahahahaha.

Hieronder even kort de danscafés data tot eind oktober.
25 September vanaf 21.15 uur, entree: € 2,50 (leden), € 5 (niet leden) – Danscafe
9 Oktober vanaf 21.15 uur, entree: € 2,50 (leden), € 5 (niet leden) – Danscafe
23 Oktober vanaf 21.15 uur, entree: gratis (leden), €2,50 (niet leden) – Danscafe / Patrick Birthday Party

En hieronder vindt u de officiële informatie vanuit de Dansondernemers/werkgroep die i.s.m. diverse dans-organisties, waaronder ook de KNVD waarbij wij aangesloten, aan tafel zit met het ministerie en dit als officieel. Schrijven via hun website publiceren.

Corona update
Danslessen worden gezien als sport- of cultuurbeoefening. Voor deze activiteiten is geen Coronapas nodig. Alleen het horecagedeelte zorgde nog voor vraagtekens. Vandaag is na overleg met het ministerie van VWS duidelijk geworden hoe wij om moeten gaan met de horeca in de dansschool. Wij hoeven aan niemand een coronatoegangsbewijs te vragen, zolang er niemand bij de bar een drankje nuttigt. Aangezien jullie alleen drank kopen en dan ergens anders gaan zitten, voldoen we aan de regels. Op https://www.dansondernemers.nl/wel-of-niet-testen/ kan je meer informatie vinden.

Als laatste wil ik graag nog even op PERSOONLIJKE NOOT toevoegen. Dat ik heel blij ben dat we steeds verder naar het oude normale leventje terug gaan. Dat ik hoop dat nu ook de laatste leerlingen de stap weer terug naar de dansschool zullen zetten. En lieve mensen een klein advies… Als u toch gevaccineerd bent zorg dan te allen tijde, dat u uw corona pas/ check-app / gele boekje en of vaccinatie bewijs meeneemt. Waar u dan ook naar toe gaat. Ik denk dat je nooit ergens voor een verrassing wilt komen te staan als ze ergens er toch ineens naar vragen…

Heeft u geen vaccinatie gehad of geen bewijs ervan? Geen probleem, het was maar een tip. 😉

Liefs Patrick en de dames en heren van het team dat altijd voor u heeft klaar gestaan in wat ik nu toch wel mag zeggen een bijzondere tijd.