Welkom in de swingende wereld van dans, muziek en ontspanning.

Dansen is een enorm populaire vrijetijdsbesteding voor iedereen, waar gezelligheid en plezier bovenaan staan. Patrick Lagas is de dansleraar die voor u klaar staat om u het plezier te laten beleven, de pasjes te leren en u te laten ervaren hoe leuk en gezellig dansen kan zijn.

Of u nu een beginner bent of al een gevorderde danser, er is altijd een passende cursus voor u of uw kinderen. Op de diverse danscursussen ontmoet u ook weer nieuwe mensen waardoor u ook op sociaal vlak het prima bij ons naar uw zin heeft.

Patrick is zelf voormalig meervoudig Nederlands Kampioen geweest als amateur en heeft de laatste jaren zowel nationaal als internationaal Nederland vertegenwoordigd op meerdere grote wedstrijden als VBD Professional. Daar naast is onze zaal aangekleed met professionele moderne licht – en geluidsapparatuur, wat voor de jeugd een pré is op het gebied van uitgaan.

Ons team Rooster

Dansen is MAATwerk!

Eindelijk is het dan zover, met trots kan en mag ik u allen kennis laten maken met onze nieuwe visie … Dansen is MAATwerk.
MAATwerk omdat je exact kan kiezen wat voor jouw / jullie van toepassing is als paar of persoon , of je nu solo dansen doet, social dansen , of wedstrijdgericht aan het werk bent … dansen is en blijft MAATwerk.

Hieronder zal ik proberen uit te leggen wat er allemaal verandert en wat er allemaal niet verandert, we hebben heel lang nagedacht over alle mogelijke scenario’s en wellicht hebben we niet alles gedicht maar het meeste wel.

Allereerst kunt u straks gaan kiezen uit een maandabonnement dat bij jouw past …. een abonnement wat ook elke maand is aan te passen als je denk dat je het wil upgraden omdat je behoefte hebt aan meer lessen of meerdere dingen nogmaals te horen of als je juist even extra hard wil oefenen voor een medaltest of een grote wedstrijd dan wel om het beter te beheersen en misschien wil je het na die periode weer wil terugzetten in oorspronkelijke vorm of laat je het lekker zo omdat het goed bevalt.

MELD JE AAN
EN BLIJF OP DE HOOGTE

Aanbiedingen, feesten & nieuw cursussen