CORONAVIRUS VS. DANSSCHOOL UPDATE:

Beste lieve dansers en ouders,
CORONAVIRUS VS. DANSSCHOOL UPDATE:
Met pijn in ons hart…. volgende mededeling:

Het onvermijdelijke is aangebroken, we hebben helaas de dansschool moeten sluiten vanaf gisteren avond 18:00 tot in ieder geval 6 April. We doen dit met heel veel pijn in ons hart vooral omdat de mensen die zo graag komen dansen hun uitje moeten missen en voor ons omdat wij het met ons hele team zo graag doen  ;-(

Het gaat hier allereerst om uw, en onze Gezondheid.
Wij wensen u allemaal veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijden.

Achter de schermen hebben wij de afgelopen dagen druk nagedacht over de oplossingen die wij zouden kunnen bieden. We hebben op dit moment meerdere scenario’s omdat we niet weten voor hoe lang wij de deuren moeten sluiten en geen lessen kunnen geven.

 

PLAN 1: SLUITING VOOR  3 WEKEN .

1) De zumba-groepen zullen wij voorzien van filmpjes via een link op youtube om de dansen alvast aan te kunnen leren en een kort half uur work-out om in shape te kunnen blijven .

2) De reguliere Kidswing / streetdance en Hip-Hop groepen zullen  via een verborgen link een leuk stuk choreo op de mail of app krijgen.

3) Stijldansen/G-Klasse en of Salsa groepen zullen ook via de social media en of app kanalen leuke technische opdrachten krijgen om tijdens deze lock down toch het beste ervan te kunnen maken .

4) Verder zullen alle paren die privélessen geboekt hebben staan op persoonlijke basis worden benaderd in de komende dagen om te bekijken hoe we deze gaan invullen en of verplaatsen .

5)De bovenstaande optie gelden ook voor de locatie Dirksland, daarnaast kunnen we vertellen dat de lessen die we nu missen tot 6 april we zullen inhalen na de medal test dansen van 15 mei a.s. , die voor als nog blijft staan , data voor deze inhaal lessen worden via het SVIK gecommuniceerd evenals de video’s.

!ALGEMEEN!

Wij zullen de komende tijd ook gebruiken om achterstallige of juiste vernieuwende werkzaamheden aan de school uit te voeren ,geen les betekend niet geen werk aan de winkel of school in dit geval!

Iedereen kan en mag zijn of haar gemiste lessen inhalen zoals dat altijd al volgens ons huidige lessysteem kon (uiteraard zullen wij de 2 maanden van inhalen) na gemiste datum nog veel soepeler benaderen als anders , de goede service die u van ons gewend bent.

De incasso van April zal worden geïncasseerd op een zo laat mogelijk tijdstip tegen de deadline aan van of we weer open mogen ja of nee … word de lock-down verlengd dan zie bij PLAN 2 de vervolg stappen.

Je abonnement pauzeren voor de maand april mag ,wel nog altijd op eigen initiatief via de bekende weg , info@dansschoolbrouwersgast.nl

Voor overige vragen en of contact bel of app met 06-36180981

! let op we zijn wel dicht maar zitten niet stil !

 

PLAN 2: SLUITING VOOR LANGERE TIJD .

1)Bovenstaand PLAN 1 blijft van kracht op de punten 1 t/m 4. Punt 5 word later bepaald en aangegeven door het SVIK bestuur.

! ALGEMEEN !

CONTRIBUTIE:  voor de maand April zal automatisch worden gepauzeerd voor de rest van de Lock Down periode voor alle cursisten.

Wij doen er alles aan om dingen op te vangen, te vervangen en oplossingen te bedenken die binnen ons vermogen liggen en daarmee in ieder geval een groot deel van uw les gevoel te compenseren. We hebben voornamelijk met overmacht te maken en doen ons uiterste best alles in goede banen te leiden. Wij hopen op ieders begrip voor deze situatie. Zodra wij een update hebben zullen we iedereen inlichten per mail en op Facebook

Met vrolijke dansgroet Patrick en TEAM Brouwers Gast !!!