Corona Update 4 november 2020

Gisterenavond was het dan weer zover  de persconferentie en ja helaas heeft dat ook voor ons consequenties. Ik zal zo kort en duidelijk mogelijk zijn, ondanks dat ik weet dat er binnen de diverse brancheverenigingen en organisaties nog veel gaande is met tegenstrijdigheden binnen alle letters van de regels.

Één ding is mij duidelijk: het gaat om het doel van de regels en als dus danig moet je ze ook lezen en interpreteren en naleven.
Zodoende neem ik nu ook de verantwoordelijkheid en wacht ik niet de antwoorden af van de branche.

Wat betekent dit concreet?

Dit betekent dat vandaag de laatste lesdag is met groepslessen en daarna zullen we 2 weken lang alleen privélessen doen !!!
De berekening die we daarvoor hebben gebruik zullen we ook nu gebruiken:  per koppel / paar krijg je 45 minuten privéles in ruil per 2 uur groepsles die jullie normaal zouden hebben.
Volg je 2 groepslessen dan is het 1,5 uur in totaal etc etc.

Gewone privélessen in je abonnement blijven staan a 1 uur per koppel en kunnen gewoon worden ingeboekt

Let wel de priveles(sen) dient(en) wel in deze periode te worden opgenomen en zal/zullen niet blijven staan net zoals in de eerste periode van de lockdown. Die was toen geheel … nu is het gedeeltelijk, omdat sporten en bewegen wel maatschappelijk en gezondheidstechnisch wenselijk is.

De lockdown duurt tot en met 18 november momenteel.

Voor zumba lessen geldt hetzelfde aanbod maar dan in de vorm van 30 minuten privé workout. Tenslotte moeten  jullie moeten mij ook in beweging houden hahahaha!

Wedstrijdtrainingen?
Wedstrijdtrainingen zijn momenteel afgelast en niet meer mogelijk, voor een paar dat wil trainen kan ook zij contact met mij opnemen tegen een uur tarief te kunnen trainen.

Hoe privéles boeken?
Voor het krijgen van deze privéles / lessen / trainingen dient u persoonlijk contact met mij op te nemen, bij voorkeur via whatsapp

Elke dag kunnen deze privélessen genomen worden vanaf 15.00 uur in de middag tot 22.30 in de avond
In het weekend is dat zelfs van 09:00 tot 21:00 dus tijd en ruimte zat dus.

Op vrijdag is in de avond van 19:00 tot 22.30 uur ook een mogelijkheid om privéles met Sanne te doen voor die cursisten.
Op zondag is dat met Corne mogelijk vanaf 16:00 tot 21:00 uur.

Meld aub bij uw afspraak wie u wilt hebben !

Het zijn weer moeilijke en zware tijden maar we kunnen dit met elkaar voor elkaar

Liefs Patrick en crew

Met Vrolijke Dansgroet,
Patrick Lagas