Corona maatregelen Update!

Hallo Lieve Mensen,

Even vooruitlopend op de persconferentie van vanavond weten we al een aantal zaken .

Helaas zullen we moeten gaan controleren bij binnenkomst van de les/of danscafé op uw vaccinatie ,

Dit kan door een geel vaccinatie boekje zijn , een test bewijs van maximaal 24 uur oud en of een corona check app die wij kunnen scannen waarin uw vaccinatie of test bewijs en of genezingsverklaring staat.

Naar vervelend rot en ga zo maar door maar het is niet anders … een boete is het mij en hopelijk u ook niet waard .

 

Op persoonlijke basis vragen wij u alvast weer bij binnenkomst extra goed te letten op uw persoonlijke hygiëne, eventueel als u het prettig vind een mondkapje en maar met 1 persoon tegelijk het toilet te bezoeken.

Ook bij het halen van drinken aan de bar graag weer 1 persoon voor de bestelling bij elk aangegeven punt (BARKRUK) uw bestelling doen aub.

Ook zullen we u weer vragen als u gaat zitten, aan de zijde die wij aangeven, weer meer afstand tot elkaar te houden en maximaal 2 koppels per zitje en 1,5 meter afstand te bewaren etc etc .

Het meeste weten we nog dus ik neem aan dat het geen heel groot probleem is voor iedereen om aan dit stapje terug weer mee te werken.

 

Mocht u nou geen vaccinatie hebben of geen zin hebben om te testen of wat dan ook , is dat een keuze die wij te allen tijde zullen respecteren , en niks over zullen zeggen …. graag wil ik dan wel dat u met mij persoonlijk contact opneemt voor dat u de eerste volgende les heeft gepland staan zodat wij gezamenlijk in overleg kunnen kijken naar andere opties om u toch te kunnen laten dansen in een veilige omgeving voor u , een ander en ons als personeel….bewegen is gezond dansen is leuker !!!

 

NOU mooi zo nu hebben we het gezeik gehad nu de leuke dingen die er in het vooruit zicht staan

Het mooie nieuws is we kunnen gewoon blijven dansen en we kunnen gewoon danscafés doen dus zonder tegen bericht is dit de agenda tot einde van het jaar .

 

6 November Danscafé met DJ MARIO entree leden € 2,50 niet leden € 5,00 aanvang 21:00 tot 23:45

20 November Danscafé met Thema Hollandse avond entree leden € 5,00 niet leden € 7,50 aanvang 21:00 tot 23:45

4 December Danscafé met entree leden € 2,50 niet leden € 5,00 aanvang 21:00 tot 23:45

(reserveer nu via de app met naam aantal personen en datum)

 

18 December KERST DINNER DANSSANT entree leden € 30,00 niet leden 37,50 aanvang 17:30 tot 23:45

(reserveer nu je kaarten aan de kassa bij de deur en betaal uiterlijk voor 11 december je kaarten ,dan is de reservering pas definitief)

 

KERSTVAKANTIE vanaf 23 december t/m 5 januari

2 januari Oliebollenbal entree leden € gratis niet leden € 2,50 aanvang 20:00 tot 22:45

 

Dan wil ik iedereen nogmaals bedanken voor alle mooie cadeaus en gulle giften ….a.s. woensdag gaan we shoppen en hopelijk kunnen we allemaal binnenkort genieten van fantastisch NIEUW licht en geluid.

Tot slot:

Lieve mensen na alles van de afgelopen (bijna) 2 jaar aan corona gezeur , weet ik dat het niet leuk is maar we laten ons niet kennen en we maken er het beste van met elkaar voor elkaar !!!

 

Keep on dancing keep on smiling!

Groetjes, Patrick