Buitenles mogelijk?

Lieve lieve lieve allemaal…

Het blijf een kwestie van de langste adem en het meeste geduld , maar wij allen kunnen dat we moeten nog steeds w88 ook nu weer geen heel positief nieuws in de persconferentie van gisterenavond. In principe is het zo dat we tot eind maart binnen nog niks mogen en we met een avondklok zitten.

ECHTER kunnen we buiten sporten/dansen met 4 personen ook boven de 27 jaar

Ja ik snap het is niet ideaal en afhankelijk van het weer

MAAR ik wil toch gaan kijken , en daar heb ik uw reactie voor nodig per MAIL…of we op woensdagen tot  vanaf 12:00 tot 20:00 en op zaterdagen en zondagen vanaf 12:00 tot 20:00 (ivm avondklok)

De privélessen aan huis per koppel kunnen uitbreiden met een rooster duo koppel dansen op de locatie van de dansschool en dan buiten op onze binnen plaats… uiteraard zullen we dan bij genoeg animo maatregelen treffen zoals vloer tent geluid etc zodat we lekker privé in groepjes van 4 personen kunnen dansen.

DIT ALLES kan en mag sowieso pas vanaf 16 maart dus graag voor die tijd uw reactie per mail aub !!!!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de lessen aan huis of terwijl Brouwers Gast on Tour die lessen kunt u per app boeken zoals hieronder omschreven staat.

Voor de periode 15 maart tot 31 maart spaart u weer 45 min priveles op die u d.m.v thuis bezoek op lessen op locatie kunt inruilen.

OOK kan je nog steeds een privéles aan huis boeken komend weekend staan er alweer een aantal huis bezoekjes gepland maar is er nog plaats

Donderdag zullen we dan definitieve tijden aan u toe sturen

Dit gaat dan van in de vorige mails aangekondigde privé les (uur) af uiteraard, er is nog plek op

Woensdag 10 maart

Zaterdag 13 maart

Zondag 14 maart

Woensdag 17 maart

Zaterdag 20 maart

Zondag 21 maart

Woensdag 24 maart

Zaterdag 27 maart

Zondag 28 maart

Heb je interesse stuur dan even (uitsluitend) een appje met je voorkeurdag en 2e keus dag +31(0)636-180981

En voorkeur ochtend (9:00 tot 12:00)of middag (12:00 tot 18:00)of avond (18:00 tot 20.00) zodat ik ook 9 uur weer binnen ben . 

Voor Danslessen per 4 personen op locatie van de dansschool hebben we de volgende datums en dient u eerst even te mailen voor het nachecken van de haalbaarheid , want dit brengt uiteraard wat kosten voor ons mee …

Woensdag 17 maart

Zaterdag 20 maart

Zondag 21 maart

Woensdag 24 maart

Zaterdag 27 maart

Zondag 28 maart

Voor nu blijf weer veilig en gezond , nogmaals heb je vragen ideeën of wat dan ook over lessen pasjes figuren of wat nog meer je kan bedenken aarzel niet en neem contact met mij op en we zullen je proberen zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden.

Tot die tijd heeft u nog week 9 en 10 van Dancing Online

https://dansschoolbrouwersgast.nl/dansschool/dancing-online/

Met Vrolijke Dansgroet,

Patrick Lagas